August 14, 2020

Damstahl zoekt

Wij zoeken een commercieel medewerker

 

In onze wereld draait alles om roestvaststaal. Als succesvolle Europese groothandel verkopen wij aanzienlijke volumes in diverse rvs productgroepen. Onze klant staat centraal, ons doel is samen met de klant tot een succesvolle en langdurige samenwerking te komen. Uitgangspunt is ons uitgebreide assortiment in rvs producten, onze service, zaagmogelijkheden en ons zeer sterke logistieke systeem, hetgeen resulteert in punctuele levertijden. Belangrijkste van alles is dat we beschikken over een kwalitatief goed, sterk en gemotiveerd team. Onze medewerkers krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheden en zijn vanuit eigen initiatieven succesvol in onze markt. Dit geldt dus zeker ook voor ons team Damstahl Benelux. Wij zijn op zoek naar (m/v)…

 

                           Commercieel medewerker

 

Aanspreekpunt voor onze klanten

U bent het aanspreekpunt voor onze klanten, u maakt offertes, u werkt nauw samen met onze key-accountmanagers, u neemt initiatieven, u volgt offertes op, u draagt bij aan onze acquisitiewerkzaamheden en behaalt samen met het team de gestelde doelen. Uw focus zal komen te liggen op de ontwikkeling en verkoop van rvs.

 

Verantwoordelijkheid

Met uw kennis en ervaring op het gebied van rvs weet u als geen ander om te gaan met de veelzijdige werkzaamheden en werkt u klantgericht en doelgericht. Het verwerken van offertes, het onderhandelen met klanten met als doel de opdracht te scoren, acquisitie en ontwikkeling van genoemde producten staan aan de basis van uw en ons succes. U krijgt bij ons veel  verantwoordelijkheid. U heeft een goede beheersing van de Engelse taal.

 

Duidelijke doelstellingen, goede teamspirit en samenwerking

Binnen ons team krijgt u heldere doelstellingen en targets. Uw ervaring in de rvs branche, uw verkoop spirit, uw drive en uw kwalitatief goede communicatie met klanten staan aan de basis van uw en onze ontwikkeling. In ons sterke team is het belangrijk dat u plezier beleeft in uw werk. U komt te werken in een gemotiveerd team. Samenwerking is de basis van succesvol zijn.

 

Prestatie verdient erkenning

Onze bedrijfsvoering is gericht op het verstrekken van een zekere job. Wij bieden u een goed salaris en prima secundaire voorwaarden. Wenst u meer informatie dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Fred Smits, 078 3031091, of stuur uw CV met motivatie naar  fws@damstahl.com.

 

Damstahl B.V.
Fred Smits
Langesteijn 123
3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
078 3031091
fws@damstahl.com
www.damstahl.nl

 

Hier kunt u onze jobadvertentie in PDF-formaat downloaden.