Oppervlaktebehandeling van roestvaststaal

Met dit boek voltooit Damstahl de trilogie met als onderwerp de belangrijkste uitdagingen en problemen op het gebied van roestvaststaal – dit keer met bijzondere nadruk op oppervlakbehandeling.

 

Het boek is gebaseerd op het feit dat een verkeerde en niet-toereikende of niet geoptimaliseerde oppervlakbehandeling corrosieproblemen kan veroorzaken, die tot dure defecten en langere reparatietijden kunnen leiden. De oppervlakbehandeling is ook essentieel voor de reinigingsmogelijkheid, die dan weer uitermate belangrijk is ter voorkoming van bacteriële problemen, die alles tussen geneesbare maagontstekingen tot de dood tot gevolg kunnen hebben.

 

De illustraties en analyses in het boek zijn gebaseerd op uitvoerige laboratoriumtests en worden aangevuld met praktijkervaringen uit de “wereld van de werkelijkheid”. De auteurs zijn kritisch en verwijzen naar alternatieven voor erkende normen voor de beoordeling van oppervlakruwheid. Met name de “klassieke” Ra-legering wordt bekritiseerd.

 

Het boek is verkrijgbaar in Deens en Engels.

 

De prijs voor het boek is: 29,99 Euro.
Alle prijzen zijn inclusief BTW plus verpakking en verzending.

 

Binnen Duitsland: betaling binnen 14 dagen na factuurdatum (factuur wordt met het pakket meegestuurd).
Buiten Duitsland: vooraf betalen (factuur wordt vooraf per e-mail verzonden en na betaling ook met het pakket meegestuurd).