Roestvaststaal – een handboek voor de nieuwsgierige mens

Het handboek is de nieuwste publicatie uit het schrijfatelier van Damstahl. Het is een korte en compacte versie van de andere drie boeken en bevat hoofdstukken over corrosie van roestvaststaal bij omstandigheden m.b.t. de waterlijn, mechanische bewerking, lassen, oppervlakbehandeling (mechanisch en chemisch).

 

Zoals de titel al aangeeft, bevat het handboek alle belangrijke details, waaronder een reeks “praktische subhoofdstukken”, zoals zuurbestendige staalsoorten, ferritische staalsoorten en titanium- of hoge temperatuurlegeringen. Nog meer dan bij de eerste drie boeken is dit handboek gepubliceerd in een gemakkelijk te begrijpen taal en dient als nuttige aanvulling in de boekenkast voor zowel beginners/overstappers als experts.

 

Het hoeft echt niet saai te zijn om over een gestroomlijnd product als roestvaststaal te lezen. Het kan zelfs heel interessant zijn, terwijl het ook nog leerzaam is en u helpt zakelijke beslissingen te nemen.

 

“Ik ben van mening dat je efficiënter leert als het materiaal op een levendige manier gepresenteerd wordt. Daarom wordt de tekst in het hele boek aangevuld met verklarende afbeeldingen en grafieken”, zegt Claus Qvist Jessen, auteur van het boek.

 

Damstahl streeft ernaar om in een toegankelijke en inspirerende schrijfwijze de belangrijkste en kritieke aspecten met betrekking tot de onderwerpen en omstandigheden voor iedereen die roestvaststaal produceert en ontwikkelt, weer te geven.

 

“Met ons vierde boek ronden wij onze Damstahl-trilogie af”, zegt onze voormalige CEO van de groep, Mikael Sthaalros, met een glimlach.

 

Het boek is verkrijgbaar in Duits, Engels, Deens en Zweeds.

 

De prijs voor het boek is: 29,99 Euro.
Alle prijzen zijn inclusief BTW plus verpakking en verzending.

 

Binnen Duitsland: betaling binnen 14 dagen na factuurdatum (factuur wordt met het pakket meegestuurd).
Buiten Duitsland: vooraf betalen (factuur wordt vooraf per e-mail verzonden en na betaling ook met het pakket meegestuurd).