Roestvaststaal voor hygiënische installaties in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie

Claus Qvist Jessen en Erik-Ole Jensen zijn het duo achter het nieuwe boek van Damstahl: “Roestvaststaal voor hygiënische installaties in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie”.

 

Roestvaststaal voor hygiënische installaties in de farmaceutische en levensmiddelenindustrie is een leerboek dat alle essentiële elementen bevat voor mensen met interesse in roestvaststaal als materiaal in “kritieke toepassingen” zoals levensmiddelen, farmaceutische producten en cosmetica. Naast uitgebreide hoofdstukken over corrosie, legeringselementen en omgevingsvoorwaarden bevat het boek een reeks hoofdstukken over roestvaststaal als levensmiddelencontactmateriaal, zoals bijvoorbeeld lasvereisten en -specificaties, oppervlakbehandeling en andere belangrijke elementen.

 

Bovendien bevat het boek hoofdstukken over de kunst van het bouwen van installaties en tegelijkertijd de reinigingsmogelijkheden maximaliseren – ook wel bekend als “hygiënisch design”. De reinheid van de installatie is een essentiële stap op weg naar productveiligheid. Daarom geeft het boek ook tips en trucjes voor alles van tanks tot leidingsystemen, tot daken of vloeren van gebouwen.

 

Het boek is verkrijgbaar in Engels, Deens en Zweeds.

 

De prijs voor het boek is: 29,99 Euro.
Alle prijzen zijn inclusief BTW plus verpakking en verzending.

 

Binnen Duitsland: betaling binnen 14 dagen na factuurdatum (factuur wordt met via pakketdienst gestuurd).
Buiten Duitsland: vooraf betalen (factuur wordt vooraf per e-mail verzonden en na betaling ook met het pakket meegestuurd).