Wij bieden u graag de toegevoegde waarde die u wenst.

Wij delen onze kennis.

Het delen van kennis van roestvaststaal  met onze klanten is voor Damstahl een belangrijk onderdeel van onze zakelijke relatie. Daarom hebben wij een van de toonaangevende experts van Europa met betrekking tot roestvaststaal aan het hoofd van ons adviesteam geplaatst. Hij zorgt ervoor dat vakkennis wordt omgezet in doelgerichte, bruikbare kennis, zowel bij ons als in uw bedrijf. Wij bieden scholingen, cursussen en seminars bij ons of bij onze klant.

 

Wij denken innovatief. Ook als wij u advies geven.

Een goed idee vormt de basis bij Damstahl. Daarom weten wij hoe belangrijk ideeën zijn en houden wij die in een nauwe samenwerking met u in stand. Als u een zakelijk idee heeft of er rekening moet worden gehouden met bijzondere factoren, dan zijn wij de sparringpartner die u zoekt. Wij dragen ons steentje bij in de vorm van kennis, ideeën en handelen.

 

Wij denken vooruit als wij leveren.

Logistiek is een essentieel onderdeel van een succesvol bedrijf. Wij vertrouwen daarbij niet op standaardoplossingen. Heeft u bijzondere staalsoorten nodig binnen korte tijd? Heeft u behoefte aan grootschalige of frequentie leveringen? Of zoekt u in een ander werelddeel een plaatselijk magazijn? Laten we samen naar de logistieke oplossing zoeken die voor uw bedrijf het beste is.